Tim den Besten interviewt aanstormend talent in een bungalow

Tim den Besten interviewt aanstormend talent in een bungalow
Uitgebreid de tijd voor een gesprek

Kijktip :

De webserie Tims ^ tent, waarin Tim den Besten aanstormende talenten interviewt op de camping, krijgt een winters vervolg. In Tims ^ tent: maar dan in een bungalow interviewt Tim een nieuwe reeks bijzondere gasten, waaronder acteur Maarten Heijmans, zangeres Naaz en Nina Pierson, oprichter van saladebarketen SLA en de website Bedrock.

Gourmetten, wildspotten en houthakken. Deze winter doet Tim het allemaal met zijn gasten op een gezellig bungalowpark midden op de Veluwe. Ver weg van de grote stad en middenin de natuur neemt Tim uitgebreid de tijd om bijzondere mensen te leren kennen. Serieus, grappig en ontroerend: deze winter wordt de warmste ooit.

Maarten Heijmans en Tim den Besten

In de eerste aflevering van Tims ^ tent: maar dan in een bungalow komt Maarten Heijmans langs, de acteur die een Nipkowschijf, een Gouden Kalf en zelfs een Emmy won. Hij is vooral bekend als de vertolker van Ramses Shaffy. Hij was in het najaar van 2017 te zien in de bioscoopfilm Weg van jou, speelt volgend theaterseizoen (2018-2019) bij Toneelgroep Amsterdam en is volgend jaar te zien in het tweede seizoen van de tv-serie KLEM. Maarten speelt uiteenlopende rollen, maar wie is Maarten zelf eigenlijk? Dat probeert Tim den Besten te weten te komen in zijn interviewprogramma.

Tims ^ tent: maar dan in een bungalow is vanaf 28 januari iedere zondag om 22.35 uur te zien op NPO 3. De online afleveringen van Tims ^ tent zijn hier terug te kijken.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Tim den Besten interviewt aanstormend talent in een bungalow of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:
Tags: amsterdam, natuur, tent, tv-serie, camping, acteur, klem, veluwe, bungalowpark, emmy, gouden kalf, serie, winter, maarten heijmans, ramses shaffy, tim den besten, npo 3, webserie, bioscoopfilm


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV