Deze films en series zijn nieuw op NPO Plus in mei 2021

Deze films en series zijn nieuw op NPO Plus in mei 2021
Met onder meer Thuisfront

Nieuws :

Met de meimaand staat het goede weer voor de deur, maar eigenlijk is er geen tijd om van de zon te genieten: er is namelijk héél veel te kijken de komende dagen. Om je te helpen bij de keuzes, zet Gids.tv de belangrijkste releases op een rij.

Bekijk hier het complete overzicht van films en serie die je kunt streamen in mei 2021.

Kijktips van Gids.tv

Top Dog, S1 (7 mei)

NPO Plus

Advocaat Emily (Josefin Asplund) knokt om hogerop te komen, maar dat kost de nodige moeite. Teddy (Alexej Manvelov) is net vrij uit de gevangenis en wil zijn oude leven voorgoed achter zich laten. Ze gaan allebei noodgedwongen op zoek naar de ontvoerde zoon van een steenrijke zakenman. Bekijk hier waar je vanaf 7 mei Top Dog kunt streamen.

Thuisfront, S1 (9 mei)

NPO Plus

Een tragische gebeurtenis brengt een groep veteranen voor het eerst weer samen, maar de bijeenkomst legt oude wonden bloot. Ze worden nog altijd achtervolgd door een voorval tijdens hun missie. Terwijl de oorlog nog in hun hoofd woedt, strijden ze voor erkenning aan het thuisfront. Enkelen van hen zijn bereid een ultieme daad te stellen. Anderen proberen escalatie te voorkomen. Bekijk hier waar je vanaf 9 mei Thuisfront kunt streamen.

The Investigation, S1 (14 mei)

NPO Plus

Als het hoofd van Moordzaken van de politie van Kopenhagen, Jens Møller, wil beginnen met de ochtendbriefing, confronteert een rechercheur hem met een vreemde zaak. Een zelfgemaakte onderzeeër met aan boord een Zweedse journaliste en de uitvinder van de onderzeeër wordt vermist. Bekijk hier waar je vanaf 14 mei The Investigation kunt streamen.

Huss, S1 (21 mei)

NPO Plus

Katarina treedt in de voetsporen van haar moeder en wordt rechercheur bij de politie van Göteburg. Als nieuwkomer in het korps moet ze niet alleen zien om te gaan met het harde leven in de stad, maar ook met haar achterdochtige collega's. Het team lijkt haar niet echt te willen accepteren. Bekijk hier waar je vanaf 21 mei Huss kunt streamen.

Verder op NPO Plus

  • The Bay, S2 (28 mei)
  • Book Club (29 mei)

Bekijk ook de nieuwe releases op Netflix, Disney+, Videoland en Amazon Prime Video.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Deze films en series zijn nieuw op NPO Plus in mei 2021 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV