Vrijdag 16 april in Red Light: Sylvia en Esther op de vlucht

Vrijdag 16 april in Red Light: Sylvia en Esther op de vlucht
Spanning loopt op

Kijktip :

Vrijdagavond (16 april) is alweer de voorlaatste aflevering van de Nederlandse dramaserie Red Light te zien op NPO 1. Dat de climax nadert wordt steeds duidelijker, want de spanning loopt flink op.

Red Light gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Vlucht
Sylvia en Esther slaan samen op de vlucht naar het jachthuis van de familie van Esther. Evi volgt de vrouwen, maar krijgt ondertussen slecht nieuws te horen. Ook Esther krijgt schokkend nieuws, waardoor haar vertrouwensband met Sylvia flinke schade oploopt. De twee komen recht tegenover elkaar te staan en Ingmar zit ze ook nog eens op de hielen.

Carice van Houten
De dramaserie Red Light is een co-productie van hartsvriendinnen Carice van Houten en Halina Reijn. Hoewel Van Houten inmiddels internationaal succes heeft dankzij haar rol in Game of Thrones, heeft ze samen met Reijn haar eigen productiemaatschappij opgezet. Daaruit is Red Light ontstaan.

Red Light is elke vrijdag om 21.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Red Light terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Vrijdag 16 april in Red Light: Sylvia en Esther op de vlucht of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier