De finale van De Bachelor is aangebroken

De finale van De Bachelor is aangebroken
Het is tijd om te kiezen voor de ware

Kijktip :

De gewilde vrijgezel Robbert Jonkheer (33) heeft na negen afleveringen van het datingprogramma De Bachelor uit twintig leuke, onafhankelijke, ondernemende vrouwen zijn twee favorieten overgehouden: Melanie en Naddja. In de laatste aflevering verlaten Robbert en de twee finalistes het pittoreske Griekse eiland Skyros voor het imponerende Athene.

Robberts moeder en twee broers vliegen in om hem bij te staan in de beslissing die zijn leven zal veranderen. Robbert beleeft met beide vrouwen een superromantische dag voordat hij zijn keuze maakt aan de voet van de tempel van Poseidon...

:[article:img](src:"robbert-jonkheer.jpg" title:"Robbert Jonkheer")

Uit honderden aanmeldingen bleven twintig vrouwen over van wie er veertien met Robbert afreisden naar Griekenland. Tijdens de meest uiteenlopende dates leerde hij de dames steeds beter kennen. Om uiteindelijk over te blijven met diegene die zijn hart weet te veroveren. Is dat de 25-jarige sterke Melanie of de 28-jarige zachtaardige Naddja?

De finale van De Bachelor is op dinsdag 30 januari om 20.30 uur te zien op Net5. Bekijk De Bachelor online terug.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op De finale van De Bachelor is aangebroken of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV