Overzicht tijden: Formule 1 GP van Emilia-Romagna 2021 live op tv

Overzicht tijden: Formule 1 GP van Emilia-Romagna 2021 live op tv
Tweede race van het seizoen

Sport :

Op zondag 18 april is de tweede Formule 1-race van het seizoen, op het circuit van het Italiaanse Imola. De GP van Emilia-Romagna is om 15.00 uur live te zien op Ziggo Sport, Ziggo Sport Select en RTL Duitsland. Vanaf vrijdag 16 april zijn ook de vrije trainingen en de kwalificatie op zaterdag te zien bij Ziggo.

Dit is een van de vier races die dit jaar live wordt uitgezonden op RTL Duitsland. Bekijk hier op welk kanaal RTL Duitsland bij jouw tv-aanbieder te zien is.

Extraatje
Net als afgelopen jaar is de GP van Emilia-Romagna als extraatje op de Formule 1-kalender gezet, omdat vanwege de coronapandemie de GP van China niet wordt verreden. Later dit jaar is ook nog de GP van Italië in Monza.

Tijdschema Formule 1 GP van Emilia-Romagna 2021

Vrijdag 16 april

  • 11.00 uur: vrije training 1
  • 14.30 uur: vrije training 2

Zaterdag 17 april

  • 11.00 uur: vrije training 3
  • 13.15 uur: voorbeschouwing kwalificatie
  • 14.00 uur: kwalificatie

Zondag 18 april

  • 13.45 uur: voorbeschouwing race
  • 15.00 uur: race

WK-stand
De eerste grand prix van 2021 eindigde in een spannende strijd tussen regerend wereldkampioen Lewis Hamilton en zijn - wellicht - grootste uitdager Max Verstappen. Ze werden één en twee, voor Valtteri Bottas.

De Formule 1 GP van Emilia-Romagna is zondag 18 april om 15.00 uur live te zien op Ziggo Sport, Ziggo Sport Select en RTL Duitsland. Vanaf vrijdag 16 april zijn de vrije trainingen en de kwalificatie ook te zien bij Ziggo. De hoogtepunten verschijnen op Gids.tv. Bekijk het tijdschema hierboven en bekijk hier alles van de Formule 1.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Overzicht tijden: Formule 1 GP van Emilia-Romagna 2021 live op tv of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier