Nieuw programma Randland gaat zaterdag 17 april van start op NPO 2

Nieuw programma Randland gaat zaterdag 17 april van start op NPO 2
Mensen aan de rand van de samenleving

Kijktip :

In het nieuwe programma Randland, vanaf zaterdag 17 april te zien op NPO 2, ligt de focus een keer niet op de Randstad. In plaats daarvan krijgen we een kijkje in het leven van mensen die letterlijk of figuurlijk aan de rand van de samenleving staan.

Randland gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Stem en gezicht
Vier verslaggevers van de EO (Johan Eikelboom, Margje Fikse, Jos de Jager en Hans van der Steeg) geven de verhalen en mensen een stem en een gezicht. Veel van hen hebben het gevoel niet meer mee te tellen in de huidige maatschappij, of ze ervaren dat hun opvattingen of levenswijze ze naar de rand van het publieke debat duwen.

Urk
De verslaggevers reizen voor Randland heel Nederland door, op zoek naar de verhalen achter de mensen. Zoals die van de Urkers die zich, na de laatste coronarellen, weggezet voelen als een schijnheilig volkje, rechts-conservatieve meiden die beschimpt en bedreigd worden op social media en een nieuwe generatie Groningers, die opgroeit in een wereld van gebroken vertrouwen.

Het nieuwe programma Randland is vanaf zaterdag 17 april wekelijks om 19.45 uur te zien op NPO 2. Je kunt vanaf dan alle afleveringen van Randland terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Nieuw programma Randland gaat zaterdag 17 april van start op NPO 2 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier