Tweede halve finale We Want More zaterdag te zien op SBS6

Tweede halve finale We Want More zaterdag te zien op SBS6
Wie bemachtigen de laatste plekken in de finale?

Kijktip :

Zaterdagavond (17 april) worden de laatste tickets voor de grote finale van We Want More vergeven. Wie weet de vakjury én de thuisjury te overtuigen van zijn, haar of hun kwaliteiten en door te stromen naar de finale?

We Want More gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

Zangwedstrijd
Ook het tweede seizoen van We Want More is weer onverminderd populair op SBS6 en dat zal mede te danken zijn aan de grote variatie die het programma ziet. Het is een zangwedstrijd voor iedereen: mensen van alle leeftijden, als solist, duo of in groepen, treden op met liedjes uit de meest uiteenlopende muziekstijlen. Zo is er voor elk wat wils.

Lees verder onder de video's.

Hotseats
De jury, bestaande uit Ali B, Davina Michelle, André Hazes, Trijntje Oosterhuis en Henk Poort, mag de optredens beoordelen met een cijfer. Dat cijfer kan nog tot de laatste noot gewijzigd worden. Samen met de honderdkoppige jury bepalen ze wie er in de hotseats mogen plaatsnemen; de acts die daar aan het eind van de aflevering nog zitten, staan in de finale.

We Want More is elke zaterdag om 20.15 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van We Want More terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Tweede halve finale We Want More zaterdag te zien op SBS6 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier