Zaterdag 17 april in De Verraders: BN'ers moeten groot offer brengen

Zaterdag 17 april in De Verraders: BN'ers moeten groot offer brengen
De spanning stijgt verder en verder

Kijktip :

De Verraders is één van de grote kijkcijferhits van dit voorjaar, en de spannende zal de komende afleveringen alleen nog maar verder oplopen. Er zijn nog drie Verraders en zes Getrouwen in het spel, maar wie gaat er uiteindelijk met de pot zilver vandoor?

De Verraders gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Honger
De eindstreep komt steeds dichterbij, maar de opdrachten en mentale spelletjes worden voor de BN'ers niet eenvoudiger. Nog nooit was het offer om in het spel te blijven zo groot als nu, want de overgebleven moeten honger lijden om te winnen. Twee kandidaten brengen de dag door met gekonkel en achterklap, terwijl de rest zich onderdompelt in de lokale keuken.

Lees verder onder de video's.

Wie zitten er aan tafel?
De dag begint echter in mineur, want er is opnieuw een Getrouwe vermoord door de Verraders. Wie zal het zijn? In de vorige aflevering zagen we hoe er aan de Ronde Tafel werd afgerekend met Steven Kazàn, die al dagen verdacht werd. Hij bleek echter een Getrouwe te zijn. Ook in de komende aflevering wordt er weer iemand verbannen. Kan er in het zicht van de haven nog een Verrader ontmaskerd worden?

De Verraders is elke zaterdag om 21.35 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van De Verraders terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zaterdag 17 april in De Verraders: BN'ers moeten groot offer brengen of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier