Robert ten Brink zaterdag te gast in Hoge Bomen voor gesprek aan de piano

Robert ten Brink zaterdag te gast in Hoge Bomen voor gesprek aan de piano
Openhartig gesprek met voormalige rivaal

Kijktip :

Zaterdagavond (17 april) is er weer een nieuwe aflevering van Hoge Bomen te zien op SBS6, dit keer met Robert ten Brink als gast. Jeroen van der Boom voert een openhartig gesprek met zijn voormalige rivaal.

Hoge Bomen gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

Dr. Love
Robert ten Brink staat al jaren aan de top in de Nederlandse entertainmentwereld. In een ver verleden begon hij zijn carrière als presentator van programma's als Cijfers en letters en Lingo, maar het bekendst is hij natuurlijk door de eeuwige klassieker All You Need Is Love - nog altijd te zien op RTL 4. Ook trekt Ten Brink nog altijd veel kijkers met BankGiro Miljonairs (voorheen Lotto Weekend Miljonairs).

Lees verder onder de video's.

Rivaliteit
Uitgerekend dat laatste programma is de reden van de rivaliteit tussen Van der Boom en Ten Brink, omdat Van der Boom de presentatie van dat programma zonder overleg overnam van Ten Brink. De strijdbijl is echter begraven en nu komt Ten Brink langs voor een openhartig gesprek, dat wordt aangevuld met optredens en liedjes die bij de bijzondere momenten uit het leven van Ten Brink passen.

Hoge Bomen is elke zaterdag rond 21.50 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Hoge Bomen terugkijken bij Gids.tv en KIJK.nl.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Robert ten Brink zaterdag te gast in Hoge Bomen voor gesprek aan de piano of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier