Donderdag in Beau: John Ewbank en Bas Smit over De Amsterdamse Zomer

Donderdag in Beau: John Ewbank en Bas Smit over De Amsterdamse Zomer
Dit zijn de gasten van donderdag 15 april

Kijktip :

Deze zomer moeten we langzamerhand uit de corona-sleur kunnen komen en zullen er weer wat activiteiten plaatsvinden. Vanavond zitten onder meer Bas Smit en John Ewbank aan tafel over de plannen van de Amsterdamse Zomer. Dit zijn de gasten van donderdag 15 april.

De tekst gaat verder onder deze video's

Gasten in Beau - donderdag 15 april

  • Al dagenlang gaat het over de zwabberende #vaccinatiestrategie in Nederland. Vandaag had de Tweede Kamer de kans om Hugo de Jonge en Mark Rutte hierover aan de tand te voelen. Wouter de Winther blikt terug.
  • We zijn er nog niet, maar langzaam kunnen we ons verheugen op een zomer waar iets meer kan. Ook De Amsterdamse Zomer gaat door, met een reeks concerten in intieme setting. John Ewbank en Bas Smit vertellen bij Beau wat we kunnen verwachten.
  • In de nacht van 14 op 15 april 1912 ging de Titanic ten onder tijdens zijn eerste reis ooit. Inmiddels is het meer dan honderd jaar geleden, maar toch blijft het mysterie ons bezighouden. Filmjournalist Rene Mioch , historicus Dirk Musschoot en fan Selma Derks schuiven aan.
  • Ze is de meest besproken schrijver van de afgelopen maanden: de 23-jarige Lale Gül. Ze geeft in haar debuutroman een inkijkje in de islamitische gemeenschap waarin ze opgroeide. Nu wordt ze bedreigd en heeft ze geen contact meer met haar familie.

De talkshow Beau is elke werkdag rond 22.10 uur te zien op RTL 4. Je kunt elke aflevering en de interessantste fragmenten van Beau terugkijken op Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Donderdag in Beau: John Ewbank en Bas Smit over De Amsterdamse Zomer of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier