KNVB-bekerfinale Ajax - Vitesse live op tv

KNVB-bekerfinale Ajax - Vitesse live op tv
Eindstrijd in De Kuip

Sport :

Op zondag 18 april is het zover: dan wordt er voor het eerst in twee jaar weer een KNVB-bekerfinale gespeeld. Ajax en Vitesse nemen het tegen elkaar op in De Kuip in Rotterdam en de wedstrijd is om 18.00 uur live te zien op het open kanaal van FOX en ESPN (1).

Lees hier op welk kanaal FOX te vinden is bij jouw tv-aanbieder.

Samenvatting en hoogtepunten Ajax - Vitesse

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Road to the final
Beide ploegen staan na een zware bekercampagne in de finale, die traditioneel wordt gespeeld in het stadion van Feyenoord. Vooral de 'road to the final' van Ajax is indrukwekkend. Zij rekenden achtereenvolgens af met de Eredivisieclubs FC Utrecht, AZ, PSV en sc Heerenveen. Vitesse versloeg Willem II, ADO Den Haag, Excelsior en VVV-Venlo.

Lees verder onder de video's.

Vorm
Hoewel Ajax inmiddels is uitgeschakeld in de Europa League maken de Amsterdammers nog altijd een goede kans op twee prijzen. Ze kunnen volgende week (zondag 25 april) al kampioen worden vanwege de enorme voorsprong op de nummer twee in de Eredivise. Ook Vitesse blijft uitstekend presteren; de Arnhemmers staan vierde en strijden nog volop om een Europees ticket.

De bekerfinale Ajax - Vitesse is op zondag 17 april om 18.00 uur live te zien op FOX en ESPN 1. De voorbeschouwing begint op beide zenders om 16.00 uur.

Lees hier op welk kanaal ESPN te vinden is bij jouw tv-aanbieder.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op KNVB-bekerfinale Ajax - Vitesse live op tv of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier