Nieuwe spelshow Showcolade vanaf zondag 18 april te zien op NPO 1

Nieuwe spelshow Showcolade vanaf zondag 18 april te zien op NPO 1
Zijn voorwerpen echt of van chocolade?

Kijktip :

Vanaf zondag 18 april is de gloednieuwe spelshow Showcolade te zien op NPO 1. Hierin proberen bekende Nederlanders te achterhalen of de voorwerpen die op de lopende band voorbijkomen echt zijn - of een creatie van chocolade. Daarvoor moeten ze er hun tanden in zetten.

Showcolade gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Online video's
Onder leiding van Edsilia Rombley proberen teamcaptains Richard Kemper en Remco Veldhuis met hun teamgenoten de ambacht en chocoladekunst te onderscheiden van de doodgewone huis-, tuin- en keukenvoorwerpen die de revue passeren. Showcolade is geïnspireerd op online video's van objecten die op het eerste oog niet van echt te onderscheiden zijn, maar eetbaar blijken te zijn.

Eerste aflevering
Voor Showcolade maken drie patissiers echt álles van chocola - van speelgoed en keukengerei tot hele meubelstukken. In de eerste aflevering zijn André Dongelmans, Berget Lewis, Irene Moors en Carrie ten Napel te gast. Wie van hen durft zonder twijfel een hap te nemen van een kinderlaarsje of plakbandhouder? En wie zet zijn of haar tanden in een ornament en een sigaar?

De nieuwe spelshow Showcolade is vanaf zondag 18 april wekelijks om 20.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt vanaf dan alle afleveringen van Showcolade terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV