Indrukwekkende rampenfilm The Day After Tomorrow zondag te zien op Veronica

Indrukwekkende rampenfilm The Day After Tomorrow zondag te zien op Veronica
Ook te streamen via Pathé Thuis en iTunes

Kijktip :

De films van Roland Emmerich worden vaak met negatieve recensies ontvangen door de critici, maar niemand kan ontkennen dat ze buitengewoon vermakelijk zijn. Dat is ook het geval met The Day After Tomorrow, waarin Emmerich enkele zeer indrukwekkende beelden creëert. De film is zondag te zien op Veronica en je kunt The Day After Tomorrow streamen via Pathé Thuis en iTunes.

Het verhaal
Klimatoloog Jack Hall voorspelde de komst van een nieuwe ijstijd, maar had nooit gedacht dat hij die zelf nog zou meemaken. Als gevolg van het broeikaseffect krijgt de aarde te maken met overstromingen, helse hagelbuien en extreme temperaturen. Jack gaat op zoek naar zijn zoon Sam, die zich in New York bevindt wanneer de stad geteisterd wordt door de heftigste storm en de grootste vloedgolf ooit.

Beoordeling Gids.tv: ★★★½
Zelfs zeventien jaar na dato maakt The Day After Tomorrow nog indruk met de waanzinnige special effects van een gigantische overstroming in New York en een wereld bekleed met ijs. Die immense beelden leiden de aandacht op een goede manier af van het buitengewoon magere verhaal, dat op sommige momenten kant noch wal raakt. Daar is het Emmerich echter ook niet om te doen; hij heeft het publiek vermaken als hoogste doel, en daar slaagt hij met The Day After Tomorrow glansrijk in.

Cast
Naast Dennis Quaid (Midway) en Jake Gyllenhaal (Southpaw) zijn ook Sela Ward (Gone Girl), Emmy Rossum (Cold Pursuit) en Ian Holm (Alien) te zien in The Day After Tomorrow. Deze film is geregisseerd door Roland Emmerich (2012).

The Day After Tomorrow (2004) wordt beoordeeld met een 6,4 op IMDb en is op zondag 18 april om 20.00 uur te zien op Veronica. Genre: rampenfilm, science fiction. Speelduur: 123 minuten.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Indrukwekkende rampenfilm The Day After Tomorrow zondag te zien op Veronica of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier