Slotaflevering Kamp Waes maandag 19 april te zien op NPO 3

Slotaflevering Kamp Waes maandag 19 april te zien op NPO 3
Wie houden het tot het laatst vol?

Kijktip :

Maandagavond (19 april) is de laatste aflevering van Kamp Waes te zien op NPO 3. De kandidaten beginnen aan hun laatste, loodzware dag. Weet iedereen de eindstreep te halen, of wordt het sommigen toch nog te veel?

Kamp Waes gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Laatste test
Kamp Waes sluit af met één laatste, grote test. Stijn en Fly willen weten of de resterende kandidaten ook kunnen functioneren in een team met échte Special Forces-operatoren, die al ruime ervaring hebben opgedaan binnen de Special Forces. Dat blijkt niet zo eenvoudig te zijn. Wie houdt vol en haalt het einde van Kamp Waes?

Jeroen van Koningsbrugge
Presentator Tom Waes is het brein achter Kamp Waes, het programma waarin we doodgewone Belgen volgen tijdens een loodzware training bij de Special Forces. Het enorme succes in België leidde ook tot een Nederlandse spin-off, die werd gepresenteerd door Jeroen van Koningsbrugge: Kamp Van Koningsbrugge.

De laatste aflevering van Kamp Waes is op maandag 19 april om 20.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Kamp Waes terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Slotaflevering Kamp Waes maandag 19 april te zien op NPO 3 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV