Maandag in Ik geloof in mij: René le Blanc wil sterrenstatus uitbuiten

Maandag in Ik geloof in mij: René le Blanc wil sterrenstatus uitbuiten
Excentrieke zanger wordt steeds bekender

Kijktip :

Ook in het tweede seizoen van Ik geloof in mij is René le Blanc de onbetwiste ster van het programma. De excentrieke zanger wordt steeds bekender en wil zijn sterrenstatues uitbuiten. Hij is tenslotte ondernemer in hart en nieren en pakt alles aan om het product René le Blanc uit te breiden tot een echt imperium.

Ik geloof in mij gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Eigen wijn
En dus neemt René een nieuwe stap: hij wil een eigen wijn op de markt brengen. Nu hij steeds vaker wordt herkend door de grote sterren ontdekt René hoe het nu écht is om bij de A-artiesten te horen. Ondertussen schnabbelt Rutger van Barneveld lekker verder. Hij is geboekt voor een optreden bij een drive-inrestaurant in het dorp. Samen met Wally McKey treedt Rutger ook op bij de opening van het kantoor van clipmaker Ron en camera-assistent Said.

Lees verder onder de video's.

Dries Roelvink
Daar is zelfs Dries Roelvink aanwezig voor het doorknippen van het lintje. Martin van Doorn doet zijn best bij het inzingen van zogeheten shout-outs voor een housenummer en daarnaast verzorgt hij een minioptreden bij een fan. En Gio Swikker laat zichzelf gaan tijdens een intiem verrassingsoptreden voor één van zijn fans. Hij wordt zelf echter ook verrast met een wel heel bijzondere award.

Ik geloof in mij is elke maandag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Ik geloof in mij terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Maandag in Ik geloof in mij: René le Blanc wil sterrenstatus uitbuiten of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier