Schokkende New York Times-docu over Jeffrey Epstein maandag op Veronica

Schokkende New York Times-docu over Jeffrey Epstein maandag op Veronica
Krant onthulde misbruikschandaal van miljonair

Kijktip :

Maandagavond (19 april) is er weer een documentaire uit de reeks van The New York Times te zien op Veronica. Dit keer krijgen we te zien hoe de krant het misbruikschandaal rond Jeffrey Epstein boven tafel kreeg.

Docu over Jeffrey Epstein gemist? Kijk de hele uitzending terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

Seksueel wangedrag
Op een dag stapte een beer van een vent, in teenslippers en met een fles Japanse whisky onder de arm, de redactie van The New York Times binnen. Hij beloofde bewijs te leveren dat een aantal van 's werelds rijkste en machtigste mannen betrokken waren bij een enorm misbruikschandaal en een grootschalige dekmantel van seksueel wangedrag.

Chantage-operatie
Uiteraard hingen de verslaggevers van de prestigieuze krant direct aan de lippen van de man, die onder het pseudoniem Patrick Kessler door het leven ging. Hij vertelt dat hij terabytes aan bewakingsbeelden uit de woningen van Jeffrey Epstein in zijn bezit heeft, maar ook ander materiaal die zijn theorieën bevestigen: Epstein was betrokken bij een uitgebreide chantage-operatie.

De New York Times-documentaire over Jeffrey Epstein is op maandag 19 april om 22.00 uur te zien op Veronica. Je kunt daarna de documentaire over Jeffrey Epstein terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Schokkende New York Times-docu over Jeffrey Epstein maandag op Veronica of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier