Vrijdag in De Vooravond: Marcel van Roosmalen en Peter R. de Vries over Ajax - Vitesse

Vrijdag in De Vooravond: Marcel van Roosmalen en Peter R. de Vries over Ajax - Vitesse
De gasten van vrijdag 16 april

Kijktip :

Zondagavond staat de bekerfinale Ajax - Vitesse op het programma en in De Vooravond wordt alvast voorbeschouwd met Marcel van Roosmalen en Peter R. de Vries. Wie schuiven er nog meer aan?

Lees verder onder de video's.

De gasten in De Vooravond - vrijdag 16 april

  • Een veelgehoorde kreet rond de verkiezingen: ‘Een nieuw geluid in de Tweede Kamer’. Dat werd letterlijk genomen en leidde tot een opmerkelijke lijst met de favoriete nummers van bijna alle Kamerleden. Van Tupac tot Rammstein en het Urker Mannenkoor. Hoogste tijd om de muzikale smaak van onze Kamerleden onder de loep te leggen. Aan tafel BIJ1-politica én voormalig TMF-VJ Sylvana Simons.
  • Europese musea bezitten vele topstukken waarvan de herkomst onduidelijk is. In vroeger tijden geroofd uit kolonies, onder dwang ‘geschonken’ aan de overheerser, of op andere onethische manieren verkregen.Erik Dijkstra onderzoekt in de vierdelige serie Roofkunst wat er met de objecten moet gebeuren en hoe we om moeten gaan met deze zwarte bladzijde in de museale geschiedenis.
  • In de bekerfinale zullen Ajax en Vitesse tegen elkaar strijden. Aan tafel bij De Vooravond alvast een voorproefje op het duel van het jaar met Vitessenaar Marcel van Roosmalen en Ajacied Peter R. de Vries.
  • De Friday Night Club opent vanavond weer de deuren, deze keer zijn de heren van Racoon uw gastheer!

De Vooravond is elke werkdag rond 19.00 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV