Vrijdag in Op1: o.a Davina Michelle over optreden tijdens Eurovisie Songfestival

Vrijdag in Op1: o.a Davina Michelle over optreden tijdens Eurovisie Songfestival
De gasten van vrijdag 16 apil

Kijktip :

We moesten een tijdje geduld hebben, maar volgende maand is het dan echt zover: het Eurovisie Songfestival in Rotterdam. Davina Michelle en Gerben Bakker bij vanavond bij Op1 om te vertellen over de tussenoptredens tijdens de shows. Vandaag werd bekend dat Davina Michelle het optreden tijdens de eerste halve finale op zich neemt.

Tekst gaat verder onder de video's.

De gasten in Op1 - vrijdag 16 april

  • De onderwijsraad pleit in een nieuw advies voor een driejarige brugklas op alle middelbare scholen. Is dat eigenlijk wel een goed idee? Onderwijswethouder in Amsterdam Marjolein Moorman wil dit al jaren, en ze is te gast bij Op1 met leerkrachten Astrid Brugman en Jolanda Rietel, uit de serie Klassen.
  • Vanavond vertellen Carlo Boszhard en tv-regisseur en schrijver Bert van der Veer over de magie van Studio Aalsmeer. De studio van Joop van den Ende was in de jaren tachtig en negentig dé plek waar menig kijkcijferkanon vandaan kwam.
  • Eerder vandaag werd bekend dat Davina Michelle een act mag verzorgen tijdens de eerste halve finale.Gerben Bakker is het creatieve brein achter de optredens en samen vertellen ze over hun plannen bij Op1.

Op1 wordt vanavond gepresenteerd door Astrid Joosten en Paul de Leeuw.

De talkshow Op1 is elke dag rond 22:30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Vrijdag in Op1: o.a Davina Michelle over optreden tijdens Eurovisie Songfestival of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier