Maandag 19 april in Chateau Meiland: Martien krijgt telefoontje van makelaar

Maandag 19 april in Chateau Meiland: Martien krijgt telefoontje van makelaar
Martien gaat een nachtje weg...

Kijktip :

Het is tijd voor Martien om een nachtje het huis te verlaten en lekker een hotelletje te pakken. Alhoewel het helemaal mis gaat, komt er wel een belangrijk telefoontje. De uitzending is op maandag 12 april te zien op SBS6.

Na elke aflevering van Chateau Meiland kun je de volgende aflevering meteen vooruitkijken bij NLZIET.

Drooghok
Gewapend met shawl en krultang is Martien vertrokken. Hij blijft een nachtje weg, dus maken Erica en Maxime meteen misbruik van de situatie: zijn huiskamer wordt omgetoverd tot drooghok voor Maximes kledingvoorraad. En dat gaat niet zonder ongelukjes. Hopelijk merkt Martien niets.

Lees verder onder de video's.

Makelaar
Hij heeft heel andere zorgen: het is zo donker 's avonds. De rit naar het hotel wordt een hachelijk avontuur - niemand mag hem bellen. Maar het telefoontje van de makelaar komt heel gelegen: er staat een chateauwaardig huis te koop, helemaal ideaal voor Martien en Erica.

Wil je Chateau Meiland vooruitkijken? Dat kan bij NLZIET.

Chateau Meiland is elke maandag en donderdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Maandag 19 april in Chateau Meiland: Martien krijgt telefoontje van makelaar of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier