Recensie: Stowaway is science-fictionfilm zonder franje en flair

Recensie: Stowaway is science-fictionfilm zonder franje en flair
Met Anna Kendrick en Toni Collette

Film :

Vanaf 22 april staat Stowaway op Netflix. De laatste jaren schieten naast superheldenfilms ook de science fiction en ruimtefilms als paddestoelen uit de grond. Heeft deze film wel potentie? Lees hier de recensie van Stowaway.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Missie naar Mars
Tijdens een missie naar Mars veroorzaakt een onvrijwillige verstekeling per ongeluk ernstige schade aan de toeleveringssystemen van het ruimteschip. Als de voorraden slinken en er fatale gevolgen dreigen, moet de crew een loodzware beslissing nemen.

Beoordeling van Gids.tv: ★★★
Het sterkste punt van deze film is zijn geloofwaardigheid: ondanks de onrealistische situaties weet de film het allemaal prima uit te leggen. De cast is prima, met Anna Kendrick en Daniel Dae Kim als uitschieters. De visuele effecten zijn prima en het verhaal is, ondanks de nodige "saaie" passages, best consistent. Een film die niks bijzonders in huis heeft, maar die zichzelf in stand houdt. 3 sterren.

Cast
Naast Anna Kendrick (A Simple Favor) en Toni Collette (Knives Out) spelen ook Daniel Dae Kim (Hellboy) en Shamier Anderson (Race) in deze film. Deze productie is geregisseerd door Joe Penna (Arctic).

Vanaf 22 april 2021 is Stowaway te kijken op Netflix. Genre: Science Fiction. Tijdsduur: 116 minuten. IMDb-score: 5,4.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV