Serierecensie: Shadow and Bone is matig verhaal in fascinerende wereld

Serierecensie: Shadow and Bone is matig verhaal in fascinerende wereld
Fantasyserie met Harry Potter-vibes

Film :

Vanaf 23 april staat het eerste seizoen van Shadow and Bone op Netflix. Een nieuwe kans voor Netflix om met het succes van het genre 'fantasy' mee te gaan. Lees hier de recensie van Shadow and Bone seizoen 1.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Soldaat
Krachten spannen samen tegen een jonge soldaat die een kracht onthult waarmee haar wereld kan worden verenigd. Meerdere groepen haasten zich om de bijzondere verschijning in hun klauwen te krijgen.

Beoordeling van Gids.tv: ★★½
We beginnen positief: de werelden uit deze serie zijn fantastisch weergegeven en blinken uit in originaliteit. Vooral de details maken deze serie het kijken waard. De verhaallijnen zijn matig, de karakters zijn weinig origineel en zitten bomvol clichés. Deze serie heeft alle ingrediënten voor een lekkere fantasyserie in huis, maar weet eigenlijk nergens te verrassen en daarom hakken we de beoordeling doormidden: 2,5 ster.

Cast
Jessie Mei Li (Last Night in Soho), Archie Renaux (Gold Digger) en Ben Barnes (The Punisher) spelen de hoofdrollen deze serie. Deze productie wordt geleid door Eric Heisserer (Bird Box).

Vanaf 23 april 2021 is Shadow and Bone seizoen 1 te streamen op Netflix. Genre: Fantasy. IMDb-score: n.n.b.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV