Vanavond op tv: documentaire Yab Yum, Martien gaat nachtje weg in Chateau Meiland

Vanavond op tv: documentaire Yab Yum, Martien gaat nachtje weg in Chateau Meiland
De tv-tips van Gids.tv voor maandag 19 april

Kijktip :

Vanavond is op NPO 2 de onthullende documentaire Yab Yum, over het legendarische bordeel, te zien. Verder onder meer een nieuwe aflevering van Chateau Meiland waarin Martien een nachtje weggaat. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor maandag 19 april.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Docu: Yab Yum

NPO 2
20:25 uur

Meer dan tien jaar geleden werd 's werelds meest legendarische bordeel Yab Yum gedwongen haar deuren te sluiten, nadat de exclusieve club werd overgenomen door het criminele circuit. De documentaire Yab Yum blikt terug, samen met de mensen die ooit de harde kern van de club vormden. Hoe ziet hun leven er nu uit? Welke invloed heeft het werk in het bordeel op hun leven gehad?


Slot: Kamp Waes

NPO 3
20:25 uur

In de laatste aflevering van Kamp Waes gaan de kandidaten de laatste dag in. Na een verschrikkelijk zware nacht volgt nog één laatste, grote test. Stijn en Fly willen weten of de resterende kandidaten ook kunnen functioneren in een team van echte Special Forces operatoren. Wie blijft aan boord en haalt het einde van Kamp Waes?


Chateau Meiland: Martien gaat weg

SBS 6
20:30 uur

In deze aflevering van Chateau Meiland gaat Martien een nachtje weg en dat vindt hij spannend. Ondertussen profiteren ze thuis van zijn afwezigheid. Gewapend met shawl en krultang is Martien vertrokken. Hij blijft een nachtje weg, dus maken Erica en Maxime meteen misbruik van de situatie: zijn huiskamer wordt omgetoverd tot drooghok voor Maximes kledingvoorraad. En dat gaat niet zonder ongelukjes. Hopelijk merkt Martien niets.


De 100: wachten op een donor: nier afstaan

NPO 1
21:25 uur

In deze aflevering van De 100 is onder anderen de jonge, sportieve Wilbert te zien in 'De 100: wachten op een donor'. Hij wil geen orgaan ontvangen, maar er juist een geven. Hij gaat een nier afstaan aan zijn schoonmoeder. Verder wacht Peter op een donorhart en totdat hij getransplanteerd wordt, moet een steunhart hem in leven houden. Anton staat op de wachtlijst voor een wel heel bijzondere transplantatie. Hij heeft nieuwe eilandjes van Langerhans nodig.


Ik geloof in mij: René-imperium

SBS 6
21:30 uur

In het realityprogramma Ik geloof in mij is deze week te zien dat de bekendste artiest van het programma, René Le Blanc, een steeds grotere ster wordt en dat ook wil uitbuiten. René de Wit is ondernemer in hart en nieren en pakt alles aan om het product René Le Blanc uit te breiden tot een waar imperium. Daar kan een eigen wijn natuurlijk niet in ontbreken. René ondervindt hoe het nu écht is om bij de A-artiesten te horen, wanneer hij wordt herkend door de grote sterren.


New York Times-docu: Jeffrey Epstein

Veronica
22:00 uur

In deze aflevering van de New York Times-documentairereeks is te zien hoe de krant het verhaal rond het misbruikschandaal van Jeffrey Epstein in handen kreeg. Toen een beer van een man in teenslippers met een fles Japanse whisky opdook die beloofde bewijs te leveren dat enkele van 's werelds rijkste en machtigste mannen betrokken waren bij een grootschalige dekmantel van seksueel wangedrag, hingen de verslaggevers van de 'New York Times' aan zijn lippen.Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: documentaire Yab Yum, Martien gaat nachtje weg in Chateau Meiland of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier