Arthousefilm Three Billboards haalt 100.000 bezoekers

Arthousefilm Three Billboards haalt 100.000 bezoekers
Film met Frances McDormand is grote hit

Nieuws :

Distributeur Warner Bros heeft vandaag bekend gemaakt dat arthouse-titel Three Billboards outside Ebbing, Missouri de magische grens van 100.000 bezoekers heeft gepasseerd. Een fantastische prestatie voor een filmhuisfilm. Het verhaal gaat over een verbitterde moeder (Frances McDormand) die gerechtigheid wil krijgen voor de moord op haar dochter. Ze zet drie reclameborden neer om de plaatselijke sheriff (Woody Harrelson) te bewegen om deze moord op te lossen.

De film is de afgelopen maanden al overladen met prijzen. Ook is Three Billboards genomineerd voor zeven Oscars. Vooral McDormand en Sam Rockwell maken grote kans om in de prijzen te vallen. De concurentie is groot want de film The Shape of Water van regisseur Guillermo del Toro is ook een grote kanshebber voor het goud. De Oscar-uitreiking is begin maart en het is nog maar afwachten wie de meeste beeldjes binnenharkt.

:article:img

Andere films die momenteel veel bezoekers naar de bioscoop trekken zijn Darkest Hour van Gary Oldman als Winston Churchill en de familiefilm Jumanji. De finale van Thomas en zijn vrienden in de saga Maze runner: The Death Cure heeft afgelopen donderdag de beste opening van de trilogie beleefd. De film bracht op zijn eerste dag van de release 178.110 euro op en dat was bijna het dubbele van het orgineel. Dit doolhof-actiespektakel is op dit moment de meest bezochte bioscooptitel van Nederland. Van de Nederlandse films waar veel publiek heen gaat is nog steeds de komedie Huisvrouwen bestaan niet de koploper.

Three Billboards outside Ebbing, Missouri is nog steeds te zien in de bioscoop. Lees hier de recensie van Three Billboard outside Ebbing, Missouri en bekijk hieronder de trailer van de film.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV