Nieuw seizoen Kees van der Spek: Oplichters aangepakt start dinsdag op RTL 5

Nieuw seizoen Kees van der Spek: Oplichters aangepakt start dinsdag op RTL 5
Misdaadjournalist komt weer in actie

Kijktip :

Vanaf dinsdag 20 april is misdaadjournalist Kees van der Spek terug op RTL 5 met een nieuw seizoen van Oplichters aangepakt. Op zijn kenmerkende, onverschrokken wijze confronteert Van der Spek afpersers, fraudeurs, oplichters en andere criminelen.

Kees van der Spek: Oplichters aangepakt gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Spraakmakende onthullingen
Van der Spek reist niet alleen naar het buitenland om internationale criminelen aan te pakken, maar doet ook op eigen bodem spraakmakende onthullingen. Dat leidt in Nederland eveneens tot pittige confrontaties met oplichters. Samen met zijn team komt Van der Spek in de eerste aflevering van het nieuwe seizoen in contact met twee mannen die voor zes ton zijn bestolen door een 'jeugdvriend'.

Lees verder onder de video's.

Celstraf
Deze 'jeugdvriend' blijkt één van de bekendste en grootste oplichters van ons land te zijn, die zelfs internationaal gesignaleerd staat. Hij moet namelijk nog een celstraf van vierenhalf jaar uitzitten vanwege megafraude. In samenwerking met een privédetective ontdekt Van der Spek dat de crimineel onder een valse naam huisjes verhuurt aan de Spaanse Costa. Hoog tijd voor een confrontatie, zou je zeggen.

Het nieuwe seizoen van Kees van der Spek: Oplichters aangepakt is vanaf dinsdag 20 april wekelijks om 20.30 uur te zien op RTL 5. Je kunt alle afleveringen van Kees van der Spek: Oplichters aangepakt terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Nieuw seizoen Kees van der Spek: Oplichters aangepakt start dinsdag op RTL 5 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier