Nieuw seizoen Bevallen met Bobbi vanaf dinsdag 20 april te zien op TLC

Nieuw seizoen Bevallen met Bobbi vanaf dinsdag 20 april te zien op TLC
Bobbi Eden staat ouders bij

Kijktip :

Vanaf dinsdag 20 april is het nieuwe seizoen van Bevallen met Bobbi te zien op TLC, waarin voormalig pornoactrice Bobbi Eden opnieuw ouders bijstaat op het moment dat de moeder bevalt van hun kindje.

Bijzondere tijd
Bobbi Eden neemt een duik in de wereld van de verloskunde. Ze leeft mee met de verloskundigen, die haar ook informatie geven over het verloop van de zwangerschap en het werk dat ze doen. Ze staat echter vooral de ouders bij in deze bijzondere tijd van spannende echo's, indrukwekkende geboortes en natuurlijk de roze wolk na afloop.

Lees verder onder de video's.

Vorig seizoen
Het is echter niet alleen maar hosanna na de geboorte van een kind; hoe gaan de kersverse ouders om met de slapeloze nachten en de grote verantwoordelijkheid die ze nu dragen? In dit seizoen gaat Bobbi Eden ook langs bij de moeders van vorig seizoen. Hoe zal het ze nu vergaan en hoe kijken ze terug op hun bevalling?

Het nieuwe seizoen van Bevallen met Bobbi is vanaf dinsdag 20 april wekelijks om 20.30 uur te zien op TLC. Lees hier op welk kanaal TLC te vinden is bij jouw tv-aanbieder.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Nieuw seizoen Bevallen met Bobbi vanaf dinsdag 20 april te zien op TLC of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier