Spectaculaire actieknaller Fast & Furious 6 dinsdag te zien op Veronica

Spectaculaire actieknaller Fast & Furious 6 dinsdag te zien op Veronica
Ook te streamen via Netflix en Amazon Prime

Kijktip :

Na het uitstekende Fast Five regisseerde Justin Lin in 2013 ook de volgende film in de franchise, Fast & Furious 6. Het was opnieuw een uitstekende film met lekker veel actie, spannende auto-achtervolgingen en degelijk verhaal. Je ziet 'm dinsdag op Veronica en je kunt Fast & Furious 6 streamen via onder meer Netflix en Amazon Prime.

Het verhaal
Nadat er in Moskou een volledig Russisch legerkonvooi is uitgeschakeld, gaat agent Hobbs op zoek naar Dominic Toretto, de enige man die hem kan helpen om de dader te pakken te krijgen. Toretto stemt toe, maar alleen omdat hij erachter komt dat Letty nog leeft en samenwerkt met de hoofdverdachte, ex-commando Owen Shaw.

Beoordeling Gids.tv: ★★★½
Fast & Furious 6 is misschien meer van hetzelfde, maar wél op een goede manier. De film combineert de beste elementen uit de voorgaande The Fast and the Furious-films tot een solide geheel. De liefhebbers van de franchise kunnen opnieuw genieten van vette actie en de mooiste auto's, maar in tegenstelling tot sommige andere films uit de reeks heeft dit zesde hoofdstuk ook een oerdegelijk verhaal. Fast & Furious 6 was de laatste film die tijdens Paul Walkers leven verscheen; en half jaar na de première overleed hij bij een auto-ongeluk.

Cast
Naast Vin Diesel (Bloodshot) en Paul Walker (Furious 7) zijn ook Dwayne Johnson (Baywatch) en Michelle Rodriguez (Widows) te zien in Fast & Furious 6. Deze film is geregisseerd door Justin Lin (Star Trek Beyond).

Fast & Furious 6 (2013) wordt beoordeeld met een 7,0 op IMDb en is op dinsdag 20 april om 20.30 uur te zien op Veronica. Genre: actie, thriller. Speelduur: 130 minuten.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Spectaculaire actieknaller Fast & Furious 6 dinsdag te zien op Veronica of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier