Maandag in De Vooravond: Rob Jetten reageert op Sidney Smeets-affaire

Maandag in De Vooravond: Rob Jetten reageert op Sidney Smeets-affaire
De gasten van maandag 19 april

Kijktip :

Maandagavond zit onder anderen D66'er Rob Jetten aan tafel bij De Vooravond om te praten over de Sidney Smeets-affaire. Wie schuiven er nog meer aan?

Lees verder onder de video's.

De gasten in De Vooravond - maandag 19 april

  • Grote onrust in de voetbalwereld: twaalf topclubs leggen een bom onder de Champions League en beginnen hun eigen Super League. Aan tafel: Tom Egbers en Hélène Hendriks.
  • Het nieuws over advocaat en inmiddels ex-Kamerlid Sidney Smeets zorgt voor een bredere maatschappelijke discussie over mannen in machtsposities en kwetsbare jongens op zoek naar hun seksualiteit. Een discussie die zowel binnen als buiten de gayscene gevoerd moet worden, vindt voormalig fractievoorzitter van D66 Rob Jetten.
  • Dertien jaar geleden sloot Yab Yum, het roemruchte en legendarische bordeel, haar deuren. Het was een plek waar niets te gek was, volop bezocht door beroemdheden. Ook grote criminelen kwamen regelmatig langs, wat uiteindelijk voor de definitieve sluiting zorgde. Regisseur Anna van ’t Hek maakte er een documentaire over. Ze schuift vanavond aan met Tonnie, die als barman in het bordeel werkte, en met oud-politiewoordvoerder Klaas Wilting.

De Vooravond is elke werkdag rond 19.00 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Maandag in De Vooravond: Rob Jetten reageert op Sidney Smeets-affaire of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV