Maandag bij Beau: Fieldlab-organisator Pieter Lubberts over annuleren Oranjefeest 538

Maandag bij Beau: Fieldlab-organisator Pieter Lubberts over annuleren Oranjefeest 538
De gasten van maandag 19 april

Kijktip :

Het veelbesproken Fieldlab-event Oranjefeest van Radio 538 is vandaag geannulleerd. Onder andere Fieldlab-organisator Pieter Lubberts schuift hierover aan. Hieronder lees je wie er vanavond nog meer te gast zijn bij Beau.

Tekst gaat verder onder de video's.

De gasten bij Beau van maandag 19 april

  • Het 538Oranjefeest in Breda gaat niet door, maar we kunnen volgende week waarschijnlijk wél weer op het terras zitten. Fieldlab-organisator Pieter Lubberts, directeur van het Zuyderland-ziekenhuis David Jongen, Floor Bremer en OMT-lid Andreas Voss schuiven aan.
  • Patty Brard kwam in een jaar tijd met een biografie, een kinderboek, alcoholvrije champagne én een schoonmaakcollectie met panterprint. Ze werd onlangs 66, is drukker dan ooit, en aan pensioen denkt ze nog lang niet. Vanavond schuift Patty aan.
  • Gisteren liep Michel Butter de marathon op Twente Airport onder de Olympisch limiet. Daarmee staat de teller van Nederlandse kanshebbers voor een ticket naar Tokyo op zes.Dolf Jansen, Michel Butter en Bjorn Koreman zijn te gast!

Beau is elke werkdag rond 22.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen en alle fragmenten van Beau terugkijken op Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV