Vanavond op tv: nieuwe seizoenen Oplichters aangepakt en Bevallen met Bobbi

Vanavond op tv: nieuwe seizoenen Oplichters aangepakt en Bevallen met Bobbi
De tv-tips van Gids.tv voor dinsdag 20 april

Kijktip :

Vanavond begint op RTL 5 een nieuw seizoen van Kees van der Spek: Oplichters aangepakt, en ook op TLC keert een populair programma terug: Bevallen met Bobbi. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor dinsdag 20 april.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Terug: Kees van der Spek: Oplichters aangepakt

RTL 5
20:30 uur

Kees van der Spek is terug met een nieuw seizoen van Oplichters aangepakt, waarin hij met de verborgen camera de wijde wereld intrekt, op zoek naar oplichters, fraudeurs, afpersers en andere criminelen. Kees en zijn team komen in deze eerste aflevering van het nieuwe seizoen in contact met twee mannen die voor zes ton zijn bestolen door een jeugdvriend. Deze jeugdvriend blijkt een van de grootste en bekendste oplichters van Nederland te zijn.


Terug: Bevallen met Bobbi

TLC
20:30 uur

Bobbi Eden dompelt zich in een nieuw seizoen van Bevallen met Bobbi weer onder in de wereld van de verloskunde en staat ouders bij tijdens de bevalling van hun kindje. Ze leeft mee met verloskundigen, maar vooral met ouders in deze bijzondere tijd van spannende echo's, indrukwekkende geboortes en natuurlijk de roze wolk na afloop. In dit seizoen gaat Bobbi ook langs bij de moeders van vorig seizoen.


BN-ers in het ziekenhuis: te spannend

SBS 6
21:30 uur

In deze aflevering van BN-ers in het ziekenhuis moeten de BN'ers, die als stagiaires in het ziekenhuis werken, echt aan de bak. Niet meer meekijken, maar meedoen. Voor sommigen is dat niet direct succesvol. Isa Hoes heeft de neiging weg te willen lopen als het te spannend wordt, maar Olcay Gulsen komt er juist achter dat ze meer durft dan ze denkt. Monic Hendrickx komt steeds meer in haar rol op cardiologie en op interne oncologie wordt het Richard Groenendijk te veel.


Terug: War Factories

Discovery
21:30 uur

Het tweede seizoen van War Factories zit vol technologische hulp van machines en de oorlogsindustrie die bepalend was tijdens de Tweede Wereldoorlog. Zowel aan de Duitse zijde als aan die van de geallieerden draaide de oorlogsindustrie op volle toeren met de ontwikkeling en productie van talloze moderne schepen, tanks, vliegtuigen, bommenwerpers en uiteindelijk de allesvernietigende atoombom.


Docu: A Thousand Cuts

NPO 2
22:35 uur

De documentaire A Thousand Cuts schetst een portret van de onafhankelijke Filipijnse nieuwswebsite Rappler en zijn moedige oprichter, journalist Maria Ressa. En van de manier waarop de populistische regering van president Rodrigo Duterte een combinatie van stoere taal, leugens, onderdrukking en entertainment gebruikt om de waarheid tot zwijgen te brengen.


Tv-première: The Hero

SBS 9
22:55 uur

Op SBS9 is vanavond de tv-première van The Hero te zien. Lee Hayden is een oude filmster wiens gloriedagen allang voorbij zijn. De acteur brengt zijn tijd door met het roken van wiet en het ophalen van herinneringen met zijn voormalige co-ster, totdat een onverwachte diagnose van kanker hem ertoe zet te overdenken wat echt belangrijk is in het leven. Terwijl hij probeert zijn relatie met zijn dochter te herstellen, ontstaat er een aantrekkingskracht tussen hem en de jonge stand-up komiek Charlotte.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: nieuwe seizoenen Oplichters aangepakt en Bevallen met Bobbi of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier