Woensdag 21 april in Kinderen kopen een huis: bang om ruimte in te leveren

Woensdag 21 april in Kinderen kopen een huis: bang om ruimte in te leveren
Op pad met Mike en Marit

Kijktip :

Woensdagavond (21 april) is er weer een nieuwe aflevering van Kinderen kopen een huis te zien op SBS6. Deze week gaan Leonie ter Braak en makelaar Geert Klaver op pad met pubers Mike en Marit, wiens ouders willen verhuizen - maar zij niet.

Kinderen kopen een huis gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

Tilburg
De familie Cobben woont in Oosteind, waar ze gelukkig zijn. Kinderen Mike (13) en Marit (16) zitten echter op een school in Tilburg om een speciaal talentenprogramma te volgen; Mike doet aan voetbal, Marit is danseres. Elke dag zitten ze ruim twee uur in de bus naar en van school. De ouders willen meer rust voor de kinderen door dichterbij school te wonen - maar die willen niet weg uit hun vertrouwde omgeving.

Enorme tuin
Mike en Marit zijn dolgelukkig met hun grote slaapkamers en de enorme tuin, die vooral goed van pas komt voor voetballer Mike. Hij zal moeten inleveren, en puber Marit weigert simpelweg te vertrekken bij haar vriendinnen. Wanneer ze eenmaal zelf mogen zoeken naar een nieuw huis, worden ze echter steeds enthousiasters. Vooral Marit maakt tijdens het proces een enorme verandering door.

Kinderen kopen een huis is elke woensdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Kinderen kopen een huis terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Woensdag 21 april in Kinderen kopen een huis: bang om ruimte in te leveren of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier