Dinsdag in Op1: Xander van der Wulp over versoepelingen op persconferentie 20 april

Dinsdag in Op1: Xander van der Wulp over versoepelingen op persconferentie 20 april
Dit zijn de gasten van dinsdag 20 april

Kijktip :

Dinsdag is het de beurt aan Tijs van den Brink en Giovanca Ostiana. Dit duo presenteert elke dinsdag de talkshow Op1. Bekijk hieronder welke gasten vanavond aanschuiven bij Op1.

Onderwerpen van dinsdag 20 april 2021

  • Rapper en zanger Typhoon stond al langer hoog op het lijstje van Sven Hammond-voorman Sven Figee om mee samen te werken. Door corona kregen ze eindelijk de kans. Samen maakten ze het nummer ‘Locomotive – Doucement (Hittegolf)’, die afgelopen week verscheen op het nieuwe album van de band. Vanavond bij Op1 vertellen Figee en Typhoon over de bijzondere samenwerking.

  • Het duurde even, maar we lijken dan eindelijk te gaan versoepelen. In gelekte berichten is te lezen dat de terrassen vanaf 28 april opengaan en dat de avondklok wordt afgeschaft.Xander van der Wulp schetst bij Op1 waarom we versoepelen.

  • Al veertien weken achter elkaar staan ze oog in oog met coronademonstranten. Vanuit de samenleving klinkt kritiek op hun soms harde optreden, tegelijkertijd hebben ze te maken met intimidatie, in hun gezicht en online. Sectiecommandant van de Mobiele Aanhoudings Eenheid – ook wel Romeo’s genoemd – Jos van der Velden is er helemaal klaar mee. Ook groepscommandanten Michel en Michel vertellen over hun ervaringen op het Museumplein.

  • De EMA keurde vandaag – na waarschuwingen – het Janssen-vaccin alsnog goed. Hoe krijgen mensen het vertrouwen terug om zich massaal te laten inenten en hoe staat het met de effectiviteit van de verschillende vaccins nu er sprake is van gevaarlijke mutaties? Marion Koopmans vertelt hier vanavond over bij Op1.

  • Tijdens de persconferentie werden meerdere versoepelingen aangekondigd. Het lijkt een gekke keuze, met de ziekenhuizen niet leger dan toen de avondklok werd ingesteld.Hugo de Jonge is vanavond bij Op1 te gast om uit te leggen hoe het kabinet toch tot dit besluit gekomen is.

De latenighttalkshow Op1 is elke dag rond 22:30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Dinsdag in Op1: Xander van der Wulp over versoepelingen op persconferentie 20 april of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier