Dinsdag bij Beau: kabinet kondigt versoepelingen aan, maar ziekenhuis meldt meeste patiënten

Dinsdag bij Beau: kabinet kondigt versoepelingen aan, maar ziekenhuis meldt meeste patiënten
De gasten van dinsdag 20 april

Kijktip :

Terwijl het kabinet versoepelingen heeft aangekondigd, lijken de ziekenhuizen momenteel de meeste coronapatiënten te hebben liggen. Is het dan wel verstandig om terrassen te openen, de avondklok te laten gaan en mensen vrij te laten winkelen? Dit onderwerp wordt vanavond aangehaald bij Beau. Wie zijn er nog meer te gast?

Tekst gaat verder onder de video's.

De gasten bij Beau van dinsdag 20 april

  • Terwijl het kabinet de coronamaatregelen wil versoepelen, melden ziekenhuizen de hoogste instroom van coronapatiënten. We bespreken het met politiek commentator Wouter de Winther en medisch directeur van Pfizer Marc Kaptein, die ook nog goed nieuws heeft te melden.
  • Kun je aan lichaamshouding, ademhaling of outfit zien of iemand kan zingen zonder dat diegene nog maar één noot heeft gezongen te ja of te nee? Marieke Elsinga en Carlo Boszhard schuiven aan over het tweede seizoen I Can See Your Voice.
  • De strafzaak over de 'Arnhemse villamoord' wordt niet heropend, zo oordeelde de Hoge Raad vandaag. Bij Beau bespreken we de gevolgen met advocaat Paul Acda, Peter R. de Vries en Mariëlla Sneep, haar broer werd mogelijk onterecht veroordeeld en pleegde zelfmoord in zijn cel.
  • Di-rect ging voor hun aanstaande livestreamconcert een bijzondere samenwerking aan met het Residentie Orkest. Vanavond laten ze horen hoe die spectaculaire combinatie klinkt.

Beau is elke werkdag rond 22.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen en alle fragmenten van Beau terugkijken op Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Dinsdag bij Beau: kabinet kondigt versoepelingen aan, maar ziekenhuis meldt meeste patiënten of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV