Nieuw programma Dino's Bezorgservice gaat donderdag van start op NPO 1

Nieuw programma Dino's Bezorgservice gaat donderdag van start op NPO 1
Jandino Asporaat is terug op tv

Kijktip :

Hij was het afgelopen jaar opvallend afwezig op televisie, maar vanaf donderdag 22 april is acteur/cabaretier/presentator Jandino Asporaat terug met een gloednieuw programma op NPO 1: Dino's Bezorgservice.

Dino's Bezorgservice gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Onbekende plaatsen
In Dino's Bezorgservice gaat Asporaat op bezoek bij verschillende dorpen in Nederland om te zien of er nog wat te lachen valt in deze moeilijke tijden, waarin ons land nog altijd zucht onder de coronapandemie. Asporaat gaat naar plaatsen die niet dagelijks in het nieuws zijn, zoals Baarle-Nassau, Elsloo, Everdingen en Wergea.

Verrassingen
Asporaat mikt in Dino's Bezorgservice, een show vol verrassingen, op de feelgoodfactor: hij wil opvallende inwoners van de plaatsen die hij bezoekt eens flink in het zonnetje zetten. Ook bezorgt hij bijzondere pakketjes op hun bestemming. En verder kunnen we genieten van de geliefde typetjes van Asporaat: Gerrie en Judeska.

Het nieuwe programma Dino's Bezorgservice is vanaf donderdag 22 april wekelijks om 21.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt vanaf dan alle afleveringen van Dino's Bezorgservice terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Nieuw programma Dino's Bezorgservice gaat donderdag van start op NPO 1 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier