Ajax - FC Utrecht live op tv (Eredivisie)

Ajax - FC Utrecht live op tv (Eredivisie)
Winst noodzakelijk voor kampioenswedstrijd zondag

Sport :

Op donderdag 22 april spelen Ajax en FC Utrecht in de inhaalspeelronde van de Eredivisie tegen elkaar in de Johan Cruijff Arena. De wedstrijd wordt om 18.45 uur live uitgezonden op ESPN 1.

Je kunt het live verslag van deze wedstrijd luisteren op JUKE.

Samenvatting en hoogtepunten FC Utrecht - Ajax

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Ajax
Na het winnen van de bekerfinale afgelopen zondag heeft Ajax de kater van het verliezen van de kwartfinale van de Europa League best aardig verwerkt. Een overwinning op FC Utrecht zou betekenen dat de Amsterdammers zondag hun kampioenswedstrijd spelen, tegen AZ.

Bekijk het complete speelschema van Ajax.

FC Utrecht
De Utrechters zullen er alles aan doen om het kampioensfeest van Ajax te verstoren. De kans is klein: In 2015 verloor Ajax voor het laatst in eigen stadion van de Utrechters.

Voorbeschouwing
De voorbeschouwing van de wedstrijd (met analyse en interviews) start om 18.00 uur op ESPN. Na de wedstrijd zijn interviews en analyses te zien op ESPN. In NOS Studio Sport Eredivisie is vanaf 23.25 uur een uitgebreide samenvatting te zien.

Ajax - FC Utrecht is donderdag 22 april om 18.45 uur live te zien op ESPN. Online zijn alle doelpunten en de samenvatting te zien bij Gids.tv. Om 23.25 uur is in NOS Studio Sport Eredivisie op NPO 1 een uitgebreide samenvatting te zien.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Ajax - FC Utrecht live op tv (Eredivisie) of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier