Woensdag bij Beau: Martien Meiland en Britt Dekker over First and Last

Woensdag bij Beau: Martien Meiland en Britt Dekker over First and Last
De gasten van woensdag 21 april

Kijktip :

Martien Meiland en Britt Dekker zijn het nieuwe presentatieduo voor het nieuwe programma 'First and Last'. Ze vertellen over de eerste uitzending bij Beau. Hieronder lees je wie er vanavond nog meer te gast zijn bij Beau.

Tekst gaat verder onder de video's.

De gasten bij Beau van woensdag 21 april

  • Het werd gezien als de grootste revolutie in het Europese voetbal sinds het ontstaan van de Champions League: de Super League. Twaalf clubs wilden hun eigen competitie opstarten. Maar de fans blijken er helemaal niets van te willen weten.Ruud Gullit schuift aan.
  • Dinand Woesthoff is helemaal terug! Binnenkort verschijnt zijn eerste soloalbum en in november geeft hij een concert in de Amsterdamse Westergasfabriek. Hij zingt vanavond live zijn protestsong ‘The Highest Of All’.
  • Wat goéééd! Martien Meiland en Britt Dekker gaan een nieuwe spelshow presenteren, waarbij de kandidaten geen laatste maar ook geen eerste mogen worden. Vanavond vertellen ze er alles over!
  • Eindelijk lijkt het erop dat het vaccineren op gang komt. Zo zijn vandaag de eerste prikken met het Janssen-vaccin gezet. Aan tafel huisarts Matthijs van der Poel en Saskia Middeldorp, hoofd interne geneeskunde van het Radboudumc.

Beau is elke werkdag rond 22.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen en alle fragmenten van Beau terugkijken op Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Woensdag bij Beau: Martien Meiland en Britt Dekker over First and Last of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier