Deze filmpremières zie je vanaf 25 april op Comedy Central: o.a. Angry Birds

Deze filmpremières zie je vanaf 25 april op Comedy Central: o.a. Angry Birds
Elk weekend een gloednieuwe film

Film :

Vanaf zondag 25 april is elk weekend filmweekend op Comedy Central. Je ziet wekelijks de leukste comedy's op de zender op vrijdag-, zaterdag- en zondagavond. Bovendien is er elk weekend een filmpremière te zien. Welke films op Comedy Central hun tv-première beleven, lees je hieronder.

Zondag 25 april, 20.30 uur: What Men Want (2019)

Na de hilarische comedy What Women Want (2000) worden nu de rollen omgedraaid! Ali moet continu concurreren met haar mannelijke collega's. Tot ze op een dag ineens de gedachten van mannen kan horen. Met deze nieuwe gave is ze haar collega's te slim af maar zet ze wel haar relaties op het spel.

Zaterdag 1 mei, 20.30 uur: Hotel Transylvania 3: Summer Vacation (2018)

Mavis verrast Dracula met een reis voor de familie op een luxueus cruiseschip. Zo kunnen ze er tijdens de zomer even tussenuit knijpen. Alles verloopt goed totdat Dracula verliefd wordt op Ericka, de kapitein van het schip. Hij is duidelijk niet op de hoogte van het feit dat ze een afstammeling is van zijn grote vijand Abraham Van Helsing.

Zaterdag 8 mei, 20.30 uur: Angry Birds (2016)

De film Angry Birds is gebaseerd op het populaire spelletje en speelt zich af op een prachtig eiland vol met vogels. Alle vogels die op dit paradijselijke eiland wonen zijn erg blij, vrolijk en gelukkig, ook al kunnen ze niet vliegen. Wanneer een stel varkens het eiland bezoekt raken ze bevriend met elkaar - maar één van de vogels vertrouwt ze voor geen cent.

Zaterdag 15 mei, 20.30 uur: The Emoji Movie (2017)

Verstopt in de berichtenapp ligt Textopolis, een bruisende stad waar alle emojis wonen, in de hoop te worden geselecteerd door de gebruiker van de telefoon. In deze wereld heeft elke emoji slechts één gelaatsuitdrukking. Met uitzondering van Gene, een uitbundige emoji die zonder filter werd geboren en meerdere uitdrukkingen heeft. Gene is vastbesloten om "normaal" te worden, net als de andere emojis.

Zondag 23 mei, 20.30 uur: Holmes & Watson (2018)

De briljante detective Sherlock Holmes herenigt zich met zijn goede vriend, dokter John Watson. Ze krijgen de eer om de Britse koningin te ontmoeten, maar komen in moeilijke en gênante situaties terecht. Als blijkt dat over enkele dagen een aanslag gepleegd zal worden op diezelfde koningin, moet het olijke duo haar beschermen tegen ene James Moriarty.

Zondag 30 mei, 20.30 uur: Crash Pad (2017)

De hopeloze romanticus Stensland denkt de ware liefde gevonden te hebben in de oudere Morgan. Hij ontdekt echter dat zij getrouwd is en dat ze hun relatie slechts als wraakmiddel ziet tegen haar nalatige echtgenoot. Stensland dreigt de waarheid te vertellen aan haar man, maar zijn plan faalt wanneer die laatste besluit zijn vrouw een koekje van eigen deeg te geven.

Zondag 6 juni, 20.30 uur: Mad Families (2017)

Drie gezinnen komen aan op een camping. Het eerste gezin is hispanic, het tweede Afro-Amerikaan en het derde gezin blank. De gezinnen lopen elkaar tegen het lijf en komen tot de ontdekking dat ze alle drie dezelfde plek op de camping gereserveerd hebben. Geen van de gezinnen is echter van plan de camping te verlaten. Ze besluiten een reeks wedstrijden te doen om te bepalen wie de plek krijgt.

Zaterdag 12 juni, 20.30 uur: Wonder Park (2019)

De fantasievolle June ontdekt een pretpark genaamd Wonderland, dat verborgen zit in het bos. Het park beschikt over glijbanen en pratende dieren en June ontdekt al snel dat het park uit haar eigen fantasie is ontsproten. Zij is, samen met de dieren, de enige hoop om deze magische plek te redden.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV