Spelshow First & Last met Martien Meiland en Britt Dekker start vrijdag op SBS6

Spelshow First & Last met Martien Meiland en Britt Dekker start vrijdag op SBS6
Geen eerste, geen laatste

Kijktip :

Britt Dekker en Martien Meiland zijn vanaf vrijdag 23 april op SBS6 te zien met de gloednieuwe spelshow First & Last. De twee bewezen hun chemie al in Wie van de 3 en mogen nu als duo een grote show presenteren. Dat verloopt soms nogal chaotisch...

First & Last gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

Ludieke spellen
Het is aan Britt en Martien om de ludieke spellen in First & Last in goede banen te leiden, maar zoals we dat van dit olijke tweetal kunnen verwachten gaat dat niet altijd even gestroomlijnd. We zijn wél verzekerd van een flinke dosis humor met dit presentatieduo. Hoe dan ook, elke week binden elf nieuwe kandidaten de strijd met elkaar aan in First & Last.

Geluk
Tijdens de spellen moeten de deelnemers het hebben van hun inschattingsvermogen en timing, maar vooral van een flinke dosis geluk. In de vijf verschillende rondes zijn het namelijk de nummer één en de nummer laatst die afvallen. De drie overgebleven deelnemers spelen in de laatste ronde het finalespel, waarbij één van hen een geldbedrag tot maximaal 25.000 euro kan winnen.

De nieuwe spelshow First & Last is vanaf vrijdag 23 april wekelijks rond 21.20 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van First & Last terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Spelshow First & Last met Martien Meiland en Britt Dekker start vrijdag op SBS6 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier