Nieuw seizoen Helden van hier: op interventie gaat zaterdag van start op RTL 5

Nieuw seizoen Helden van hier: op interventie gaat zaterdag van start op RTL 5
Vlaams realityprogramma volgt politie

Kijktip :

Vanaf zaterdag 24 april is het tweede seizoen van het Vlaamse realityprogramma Helden van hier: op interventie te zien op RTL 5. Hierin lopen we mee met de politie in Vlaams Limburg bij het uitvoeren van de dagelijkse werkzaamheden.

Helden van hier: op interventie gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Spectaculaire achtervolgingen
Het programma is al net zo gevarieerd als het politiewerk zelf: we krijgen zowel kleine interventies als spectaculaire achtervolgingen en invallen met getrokken wapens te zien. Waar de cameraman voor de veiligheid moet stoppen filmen de bodycams van de agenten verder. In de eerste aflevering gaan we mee op patrouille met inspecteurs Dimitri en Jeroen.

Gewapende overval
Zij werken bij het overlastteam en controleren in de woonwijken. Een beruchte dealer kan ontsnappen na een negatieve controle, maar het interventieteam organiseert een inval, waarmee ze hem alsnog in de kraag kunnen vatten. Verder komt er een noodoproep binnen over een gewapende overval door twee mannen, die zijn verkleed als personages uit de serie La Casa de Papel.

Het tweede seizoen van Helden van hier: op interventie is vanaf zaterdag 24 april wekelijks om 20.00 uur te zien op RTL 5. Je kunt elke aflevering van Helden van hier: op interventie terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Nieuw seizoen Helden van hier: op interventie gaat zaterdag van start op RTL 5 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier