Zaterdag in Ik vertrek: even weg - op bezoek in Frankrijk en Spanje

Zaterdag in Ik vertrek: even weg - op bezoek in Frankrijk en Spanje
Oud-deelnemers vieren vakantie bij elkaar

Kijktip :

Zaterdagavond is de tweede aflevering van Ik vertrek: even weg te zien op NPO 1. In deze aflevering zien we opnieuw hoe oud-deelnemers bij elkaar op vakantie gaan. Deze week gaat de reis naar Frankrijk en Spanje.

Ik vertrek: even weg gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Omzwervingen
In het verleden hebben Cosmas en Nicole en Bart en Christa meegedaan aan Ik vertrek, maar hoe gaat het nu met ze - en hun onderneming? Cosmas en Nicole vieren hun vakantie bij Bart en Christa, die na heel wat omzwervingen in de haven van Valencia zijn neergestreken. Ze doen er alles aan om het hun gasten naar de zin te maken: van wijnproeverijen tot een fietstocht door de stad.

Plaspaal
Andersom reizen Bart en Christa naar het vakantieverblijf van Cosmas en Nicole in Zuid-Frankrijk, en ook dit tripje belooft enerverend te worden. Hond Louis besluit namelijk om het antieke meubilair als plaspaal te gebruiken. En we zien Bart zelfs een beetje verlegen worden als hij samen met Christa wordt uitgenodigd om deel te nemen aan een dansworkshop.

Ik vertrek: even weg is elke zaterdag om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Ik vertrek: even weg terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zaterdag in Ik vertrek: even weg - op bezoek in Frankrijk en Spanje of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier