Zaterdag 24 april in Sterren op het doek: actrice Hadewych Minis

Zaterdag 24 april in Sterren op het doek: actrice Hadewych Minis
In gesprek met Özcan Akyol

Kijktip :

Zaterdag (24 april) is het de beurt aan actrice en zangeres Hadewych Minis om geportretteerd te worden in een nieuwe aflevering van Sterren op het doek. Ondertussen gaat ze in gesprek met presentator Özcan Akyol.

Sterren op het doek gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Gouden Kalveren
Minis heeft al een indrukwekkende carrière als actrice achter de rug. Zo won ze onder meer twee Gouden Kalveren, voor haar rollen in Borgman (2013) en Bloed, zweet & tranen (2015). Ook was ze te zien in de internationaal gelauwerde productie Toni Erdmann (2016). Toch besluit ze de stap te wagen naar soloshows als zangeres en muzikant.

Lees verder onder de video's.

Kleine Komedie
In de Kleine Komedie gaat ze in gesprek met presentator Akyol, in het bijzijn van drie getalenteerde kunstenaars die haar mogen portretteren. Minis vertelt over de hechte band met haar moeder en het effect van de scheiding van haar ouders op haar als jong meisje. Ook spreekt ze openhartig over hoe ze haar angsten overwint en toch elke keer in het diepe springt.

Sterren op het doek is elke zaterdag om 20.35 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van Sterren op het doek terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zaterdag 24 april in Sterren op het doek: actrice Hadewych Minis of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier