Donderdag in De Vooravond: Tim Hofman over zesdelige serie Pak de Macht

Donderdag in De Vooravond: Tim Hofman over zesdelige serie Pak de Macht
Dit zijn de gasten van donderdag 22 april

Kijktip :

Elke werkdag schuiven interessante gasten aan bij De Vooravond. In de talkshow praten presentatoren van de show Fidan Ekiz en Renze Klamer over de meest actuele onderwerpen. Bekijk hieronder wie vanavond te gast zijn.

De gasten in De Vooravond - donderdag 22 april

  • Opnieuw gerommel op het Binnenhof door uitgelekte notulen over de toeslagenaffaire. Wat betekent dit voor de formatie? En is het broze vertrouwen nog te herstellen? We bespreken het met Tom-Jan Meeus, Dieuwertje Kuijpers, Farid Azarkan en een gedupeerde in de toeslagenaffaire Kristie Rongen.

  • De zesdelige serie Pak De Macht onderzoekt machtssystemen. Wie trekken er achter de schermen aan de touwtjes van de samenleving? Wie draaien aan de knoppen zonder dat wij het weten? Tim Hofman presenteert de reeks en schuift vanavond aan.

  • De huisbioloog Mátyás Bittenbinder komt weer langs, dit keer met een Surinaamse pad: de pipa-pipa.

  • Vandaag verschijnt het eerste deel van de biografie van Máxima: ‘Moederland’. Daarin worden vooral de Argentijnse jaren van onze flamboyante koningin behandeld. Aan tafel: auteur Marcia Luyten. Tessa Rose Jackson speelt op ons podium Máxima’s lievelingsmuziek.

De Vooravond is elke werkdag rond 19.00 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Donderdag in De Vooravond: Tim Hofman over zesdelige serie Pak de Macht of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier