Donderdag in Beau: Martijn Krabbé & topkok Margo Reuten over programma Snackmasters

Donderdag in Beau: Martijn Krabbé & topkok Margo Reuten over programma Snackmasters
Dit zijn de gasten van donderdag 22 april

Kijktip :

Elke werkdag kunnen we genieten van gesprekken aan tafel bij Beau van Erven Dorens. Bekijk hieronder welke gasten er vanavond bij Beau aan tafel zitten.

De gasten bij Beau van donderdag 22 april

  • De geheime notulen uit de ministerraad die RTL Nieuws onthulde, sloegen aan het Binnenhof in als een bom en leidden tot grote woede bij de oppositie. Hoe nu verder? Bij Beau bespreken we het met politiek verslaggever Fons Lambie.

  • Het is vandaag Earth Day, de dag dat we allemaal stil staan bij onze kwetsbare aarde, en dat is hard nodig. Oud-politicus Jan Terlouw en presentator en ondernemer Winston Gerschtanowitz werkten mee aan een plan om onze planeet te beschermen.

  • In het programma Snackmasters nemen wekelijks twee sterrenchefs het tegen elkaar op om een iconische snack zoals de sultana, hamka’s of Mexicano zo identiek mogelijk na te maken. Vanavond vertellen Martijn Krabbé en topkok Margo Reuten dat dit moeilijker is dan je denkt.

  • In de nacht van zondag op maandag worden de Oscars uitgereikt. Veel van de genomineerde films zijn al te zien via de streamingsdiensten, maar welke moeten we de komende dagen gaan zien? René Mioch weet het!

Beau is elke werkdag rond 22.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen en alle fragmenten van Beau terugkijken op Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Donderdag in Beau: Martijn Krabbé & topkok Margo Reuten over programma Snackmasters of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier