Talentenjacht K2 zoekt K3 in het najaar van 2021 te zien op SBS6

Talentenjacht K2 zoekt K3 in het najaar van 2021 te zien op SBS6
Wie volgt Klaasje Meijer op?

Nieuws :

Klaasje Meijer heeft aangekondigd K3 te willen verlaten en haar vleugels uit te slaan, en dus moet de populaire meidengroep weer op zoek naar een opvolger. In het najaar van 2021 is de talentenjacht K2 zoekt K3 te zien op SBS6. Wie treedt er in de voetsporen van Klaasje?

K2 zoekt K3 gemist? Kijk vanaf het najaar van 2021 elke aflevering terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

Mannen
In samenwerking met productiebedrijf Studio 100 en de Vlaamse tv-zender VTM organiseert SBS6 een zoektocht naar nieuw zangtalent voor K3. Het belooft een uniek programma te worden, want voor het eerst in de geschiedenis van K3 mogen er ook mannen auditie doen voor een plekje in de populaire popgroep. Door deze 'uitbreiding' is de concurrentiestrijd spannender en groter dan ooit.

Lees verder onder de video's.

Aanmeldingen
Er hebben zich maar liefst 22.690 hoopvolle kandidaten aangemeld voor een plekje in K3. Uit deze enorme groep is een selectie van 1442 deelnemers gemaakt, die kans maken om het nieuwe K3-lid te worden. Hanne Verbruggen en Marthe De Pillecyn gaan samen met Klaasje op zoek naar een geschikte opvolger. In een live finale wordt bekendgemaakt wie zich het nieuwe idool mag noemen.

De talentenjacht K2 zoekt K3 is in het najaar van 2021 te zien op SBS6. Wanner het programma precies begint, is nog niet bekend; zodra dit bekend is, lees je het op Gids.tv. Je kunt dan alle afleveringen van K2 zoekt K3 terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Talentenjacht K2 zoekt K3 in het najaar van 2021 te zien op SBS6 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier