Ajax - AZ live op tv (Eredivisie)

Ajax - AZ live op tv (Eredivisie)
Wedstrijd in 30ste speelronde

Sport :

Op zondag 25 april spelen Ajax en AZ in de dertigste speelronde van de Eredivisie tegen elkaar in de Johan Cruijff Arena. De wedstrijd wordt om 14.30 uur live uitgezonden op ESPN 1.

Je kunt het live verslag van deze wedstrijd luisteren op JUKE.

Samenvatting en hoogtepunten Ajax - AZ

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Ajax
De ploeg van Erik ten Hag had, bij een overwinning op FC Utrecht, kampioen kunnen worden in deze wedstrijd. Bij verlies van PSV op FC Groningen kan dat alsnog, maar dat is dus afhankelijk van andere resultaten.

Bekijk het complete speelschema van Ajax.

AZ
De Alkmaarders hebben wat om voor te spelen: Om de voorronde van de Champions League te halen, moet de ploeg tweede worden. En dat is mogelijk, maar dan moeten ze deze wedstrijd winnen.

Bekijk hier het volledige Eredivisieprogramma van dit weekend.

Voorbeschouwing
De voorbeschouwing van de wedstrijd (met analyse en interviews) start om 14.10 uur op ESPN. Na de wedstrijd zijn interviews en analyses te zien op ESPN 3. In NOS Studio Sport Eredivisie is vanaf 19.00 uur een uitgebreide samenvatting te zien.

Ajax - AZ is zondag 25 april om 14.30 uur live te zien op ESPN. Online zijn alle doelpunten en de samenvatting te zien bij Gids.tv. Om 19.00 uur is in NOS Studio Sport Eredivisie op NPO 1 een uitgebreide samenvatting te zien.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Ajax - AZ live op tv (Eredivisie) of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier