Twaalf 3 op reis-specials vanaf zondag 25 april te zien op NPO 3

Twaalf 3 op reis-specials vanaf zondag 25 april te zien op NPO 3
Over de leukste en interessantste reisontwikkelingen

Kijktip :

Door de coronacrisis moest ook reisprogramma 3 op reis pas op de plaats maken, maar vanaf zondag kunnen we weer genieten van twaalf specials over de leukste en interessantste reisontwikkelingen. De ene na de andere reistrend verovert de wereld.

3 op reis gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Pandemie
Terug naar de wildernis, off the grid, slow travel en #vanlife: op social media kunnen we alle reistrends volgen. Maar wat houden ze precies in? 3 op reis brengt ze de komende weken in beeld in afleveringen die voor en tijdens de pandemie werden gefilmd. In de eerste aflevering staat het fenomeen wildkamperen centraal. Iedereen droomt weleens van de romantiek van het wildkamperen.

Mogelijkheden
Je tent opzetten waar je maar wil: het zorgt voor een gevoel van complete vrijheid. Helaas is dat in Nederland niet mogelijk, maar toch kun je dichterbij komen dan je denkt. Dzifa Kusenuh verkent namens 3 op reis de mogelijkheden van wildkamperen in eigen land. Ze beleeft een microavontuur in iemands achtertuin en gaat bushcraften en paalkamperen. Er blijken opties genoeg te zijn.

3 op reis is vanaf zondag 25 april wekelijks om 19.45 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van 3 op reis terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Twaalf 3 op reis-specials vanaf zondag 25 april te zien op NPO 3 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier