Nieuw seizoen TV Show trapt zondag af met portret van Amanda Gordern

Nieuw seizoen TV Show trapt zondag af met portret van Amanda Gordern
Dichteres maakte indruk bij inauguratie Joe Biden

Kijktip :

Vanaf zondag 25 april is Ivo Niehe weer terug met een nieuwe seizoen van De TV Show, dat ook na het veertigjarig jubileum in 2020 'gewoon' doorgaat. De inmiddels 74-jarige presentator portretteert ook dit seizoen weer beroemdheden uit binnen- en buitenland.

TV Show gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Spraakgebrek
In de eerste aflevering van het nieuwe seizoen schetst Niehe een portret van Amanda Gorman. De jonge dichteres, inmiddels 23 jaar, maakte aan het begin van 2021 grote indruk met haar gedicht 'The Hill We Climb' bij de inauguratie van de Amerikaanse president Joe Biden - en dat terwijl ze ooit aan een spraakgebrek leed.

Kunstenaar
Ook vertelt Niehe bij de aftrap van het nieuwe seizoen het verhaal van kunstenaar Peter Riezebos. Deze Nederlandse artiest leidt inmiddels een popsterrenbestaan in China, maar hij heeft het niet altijd makkelijk gehad. Op weg naar zijn succes ging Riezebos door diepe dalen - tot hij de vrouw van zijn leven ontmoette.

Het nieuwe seizoen van de TV Show is vanaf zondag 25 april wekelijks om 21.20 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van de TV Show terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Nieuw seizoen TV Show trapt zondag af met portret van Amanda Gordern of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier