Uitreiking Oscars 2021 zondag 25 april live te zien op FOX

Uitreiking Oscars 2021 zondag 25 april live te zien op FOX
Belangrijkste filmprijzen ter wereld

Kijktip :

Ook in coronatijd gaat het grootste filmfeest van het jaar 'gewoon' door. In de nacht van zondag 25 op maandag 26 april worden de 93ste Academy Awards, beter bekend als de Oscars, uitgereikt in Hollywood. FOX is erbij om live verslag te doen.

Dolby Theater
Zoals gewoonlijk vindt de uitreiking weer plaats in het Dolby Theater, maar vanwege de pandemie zitten alleen de genomineerden en de presentatoren in de zaal - er is geen publiek bij. Vanaf 00.30 uur Nederlandse tijd doet FOX live verslag van de rodelopershow en de aankomst van de sterren. De uitreiking vindt plaats tussen 02.00 uur en 05.00 uur 's nachts.

Bekijk de volledige lijst met genomineerden voor de 93ste Academy Awards.

Kanshebbers
Hoewel de coronapandemie de bioscoopagenda flink overhoop heeft gehaald, zijn er het afgelopen jaar nog genoeg prachtge films verschenen. Nomadland wordt gezien als de grootste kanshebber in de categorie Beste Film. Andere veelvuldig genomineerde films zijn The Father, Judas and the Black Messiah, Ma Rainey's Black Bottom, Mank, Minari, Promising Young Woman, Sound of Metal en The Trial of the Chicago 7.

De uitreiking van de 93ste Academy Awards is op zondag 25 april vanaf 00.30 uur LIVE te zien op FOX. Lees hier op welk kanaal FOX te vinden is bij jouw tv-aanbieder.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV