Ferry Doedens onderzoekt in Socials, Seks & Centen sexy social media

Ferry Doedens onderzoekt in Socials, Seks & Centen sexy social media
Nieuw programma vanaf maandag te zien op NPO 3

Kijktip :

Er was veel te doen om de overstap van Ferry Doedens naar OnlyFans, waar hij pikante foto's en filmpjes van zichzelf tegen betaling begon te delen. In het nieuwe programma Socials, Seks & Centen gaat hij verder op onderzoek in de wereld van sexy social media.

Socials, Seks & Centen gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Succesvol
Sinds een tijdje is het een nieuwe social media-hype: platforms waar volgers tegen betaling expliciete (en in de meeste gevallen erotische) content kunnen bekijken. Onlangs is Doedens zelf in deze wereld gestapt en hij is inmiddels al redelijk succesvol. Toch heeft hij nog een boel vragen, want sinds hij op OnlyFans te zien is, voelt Doedens zich ook kwetsbaar en onzeker.

Lees verder onder de video's.

Influencers
Welke consequenties zitten er aan snel geld verdienen aan je bekendheid achter een betaalmuur? En waar ligt de grens? Doedens gaat in gesprek met bekende influencers die dezelfde keuze hebben gemaakt. Waarom willen zij hun meest pikante kant laten zien? Ook praat Doedens met zijn eigen familie en vrienden. Wat vinden zij van het pad dat hij heeft ingeslagen?

De driedelige serie Socials, Seks & Centen is vanaf maandag 26 april wekelijks om 20.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt elke aflevering van Socials, Seks & Centen terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Ferry Doedens onderzoekt in Socials, Seks & Centen sexy social media of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV