Nieuw seizoen Help, mijn man is klusser! begint maandag op RTL 4

Nieuw seizoen Help, mijn man is klusser! begint maandag op RTL 4
John Williams schiet te hulp

Kijktip :

Vanaf maandag 26 april is het nieuwe seizoen van Help, mijn man is klusser! te zien op RTL 4. Misschien is het programma tegenwoordig wel meer nodig dan ooit, want door de coronapandemie besloten veel mannen thuis aan de slag te gaan.

Help, mijn man is klusser! gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Tot de orde
Het is aan presentator John Williams om de klussende mannen tot de orde te roepen. Ze maken er in bijna alle gevallen een enorme puinhoop van; in sommige klussen zit al maanden geen enkele vordering. Het team van Help, mijn man is klusser! schiet te hulp om de verbouwing af te maken en de radeloze vrouwen uit de brand te helpen.

Ter Apel
In de eerste aflevering van het nieuwe seizoen reizen Williams en zijn team af naar Ter Apel, een plaatsje in het noordoosten van het land, tegen de Duitse grens. De 52-jarige Ina probeert haar man Klas al elf jaar lang aan het werk te krijgen, maar alle moeite is tevergeefs. Ina is er klaar mee en is dan ook blij als Klaas de hulp lijkt te accepteren. Maar wil hij eigenlijk wel dat het huis afkomt?

Het nieuwe seizoen van Help, mijn man is klusser! is vanaf maandag 26 april wekelijks om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Help, mijn man is klusser! terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Nieuw seizoen Help, mijn man is klusser! begint maandag op RTL 4 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier