Nieuw programma Ewout aan de grens vanaf maandag te zien op RTL 5

Nieuw programma Ewout aan de grens vanaf maandag te zien op RTL 5
Ewout Genemans loopt mee met marechaussee

Kijktip :

Ewout Genemans is vanaf maandag 26 april op RTL 5 te zien met zijn nieuwste programma, Ewout aan de grens. De laatste jaren heeft Genemans laten zien graag mee te lopen met de autoriteiten en dat mag hij ook nu weer, dit keer bij de Koninklijke Marechaussee.

Ewout aan de grens gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Drugsvangsten
De mensen van de marechaussee laten Genemans zien hoe divers hun werk is. Hij mag overal bij zijn: van spectaculaire drugsvangsten op het vliegveld van Maastricht tot angstaanjagende momenten met de politie op Curaçao. Het wordt duidelijk dat het werk aan de Nederlandse landsgrenzen niet altijd makkelijk en zonder gevaar is.

Onstuimige zee
De Koninklijke Marechaussee doet ook drugscontroles op de onstuimige zee bij Bonaire, vindt 'inklimmers' (illegalen aan boord) bij Hoek van Holland en is actief bij zwaarbeveiligde waardetransporten. Genemans filmt ook op de grootste transportader van ons land, Schiphol. Daar ziet hij doorgeslagen passagiers, bolletjesslikkers en criminelen.

Het nieuwe programma Ewout aan de grens is vanaf maandag 26 april wekelijks om 20.30 uur te zien op RTL 5. Je kunt alle afleveringen van Ewout aan de grens terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Nieuw programma Ewout aan de grens vanaf maandag te zien op RTL 5 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier